Asiantuntevat ja korkealaatuiset nuohouspalvelut yksityisille ja yrityksille Kirkkonummella

Ota yhteyttä

Nuohous ja Ilmastointipalvelu Lehtinen Ky tarjoaa asiantuntevia ja korkealaatuisia nuohouspalveluja yksityisille ja yrityksille Kirkkonummella. Löydät meidät myös OMAnuohooja-palvelusta.

Tulisijan nuohoukset ja muut nuohouspalvelut 

Tulisijat ja savuhormit tulee nuohota säännöllisesti, jotta niihin kertyvä palamisjäte ei aiheuta tulipalon vaaraa. Nuohous on myös ekologinen teko, sillä säännöllisesti tehtynä se vähentää polttoaineen kulutusta ja edistää täydellistä palamista. Näin päästöt vähenevät. Kun tulisija on huolellisesti nuohottu, polttoaine palaa myös paremmin ja puhtaammin. Huolehdi siis paloturvallisuudesta ajoissa. Anna osaavan nuohoojan tarkistaa ja puhdistaa tulisijat sekä savuhormit. Toteutamme kaikki nuohouspalvelut tehokkaasti, turvallisesti ja asiantuntevasti.

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset

Puhdistetut ilmanvaihtokanavat lisäävät merkittävästi asumisviihtyvyyttä. Puhdistamme ilmanvaihtokanavat helposti ja tehokkaasti, korkealaatuista laitteistoa käyttäen. Puhdistuksen yhteydessä varmistamme, että ilmanvaihto toimii ongelmitta. Toimivalla ilmanvaihdolla säästät myös energiaa.

Ilmamäärien mittaukset ja säädöt

Ilmamäärien mittaukset ja säädöt kannattaa teettää aina ammattilaisella, joka osaa säätää ilmavirtaukset tasapainoon. Kiinteistön ylipaine aiheuttaa kosteuden siirtymisen rakenteisiin, kun taas alipaine nostaa lämmityskustannuksia. Huolehdi siis ilmamäärien mittauksista ja säädöistä ajoissa, ennen kuin ongelmia syntyy. Näin lämmityskustannukset eivät nouse liikaa ja sisäilma kiinteistössä pysyy puhtaana.

Hormi- ja kanavakuvaukset

Olemme hormi- ja kanavakuvauksen kokeneita asiantuntijoita. Hormi- ja kanavakuvauksen avulla pystymme näkemään tarkasti mm. savuhormin ja ilmanvaihtokanavien puhtauden, kuluneet ja heikot kohdat sekä pikikerrostumat. Kuvamateriaalin avulla pystymme helposti määrittelemään, mitä korjaus- tai puhdistustoimenpiteitä on syytä tehdä. 


Kun tarvitset laadukkaita nuohouspalveluja Kirkkonummella, voit kääntyä luottavaisin mielin Nuohous ja Ilmastointipalvelu Lehtinen Ky:n puoleen. 

Lue lisää yrityksestämme